Sønderborg Samfundet

Foreningen for gamle elever fra Sønderborg Statsskole

Foreningen har som formål at vedligeholde forbindelsen mellem de tidligere elever indbyrdes, og mellem disse og deres gamle skole.

Søndeborg Samfundet Julebal

Julebal

Hvert år d. 27. december (3. juledag) afholder Sønderborg Samfundet et julebal for de gamle elever.
Sønderbrog Samfundet jubilarfest

Jubilarfest 2021 AFLYST

I juni arrangeres en jubilarsammenkomst for årets jubilarer. Der deltager ca. 300 jubilarer og lærere.
Sønderborg Samfundet medlemsregister

Medlemsregister

Medlemmer får adgang til et online medlemsregister, hvor man kan søge andre medlemmer fra skolen.
MEDLEMSARKIVER

Nyhed om årsskrifter

Vi har nu indscannet alle tilgængelige årsskrifter fra 1931 frem til dags dato. Der er enkelte årgange der mangler. Hvis nogen skulle ligge inde med dem, vil vi meget gerne låne et eksemplar så vi kan gøre samlingen komplet.

Bestyrelsen i Sønderborg Samfundet

MEDLEM