Skrivecup - en ordkonkurrence

Statsskolens elever sætter turbo på kreativiteten til skrivekonkurrencen, ’SkriveCup’.

Hvad det handler om

Skrivecup er en årlig national konkurrence, der udfordrer gymnasieelever til at vælge en eksisterende tekst og skrive historien om på en nyskabende og anderledes måde.

På Skrivecups hjemmeside står der bl.a., at

…den nye tekst skal præsenteres ved finalen i en performance, der må benytte sig af scenografi, billeder, kostumer, rekvisitter, lyd, lys osv. som virkemidler…

Temaet for konkurrencen 2019-2020 er “Krop”.

Skrivecup 2018-2019 på Statsskolen

1.plads Anna Frost 1d

Se Annas optræden

2.plads Maria Ottesen 2e

Se Marias optræden

3.plads Jeanette Nielsen 1c

Se Jeanettes optræden

Eline Plougmann fra Sønderborg Statsskole vandt den nationale Skrivecup i 2017 med en poetryslam over Thomas Kingos “Ked af verden, kære ad himmelen”.

Se Eline fra finalen her icon-youtube-play.

Vil du vide mere?

Janne R. Maschoreck