Skrivecup
en konkurrence i
ord-kreativitet

Statsskolens elever sætter turbo på kreativiteten til skrivekonkurrencen, ’SkriveCup’.

HVAD DET HANDLER OM

Skrivecup er en årlig national konkurrence, der udfordrer gymnasieelever til at vælge en eksisterende tekst og skrive historien om på en nyskabende og anderledes måde.

På Skrivecups hjemmeside står der bl.a., at

…den nye tekst skal præsenteres ved finalen i en performance, der må benytte sig af scenografi, billeder, kostumer, rekvisitter, lyd, lys osv. som virkemidler…

Temaet for konkurrencen 2018 er “Outsider”.

Vinderen fra skrivecup på Statsskolen skal med til finalen i København d. 9. maj 2018.

SKRIVECUP 2018

Se Annas optræden her
Se Marias optræden her
Se Jeanettes optræden her
ELine-Plougmann-BW-top-400X400

Eline Plougmann fra Sønderborg Statsskole vandt den nationale Skrivecup i 2017 med en poetryslam over Kingos “Ked af verden, kære ad himmelen”.

Se Eline fra finalen i københavn her .

Vil du vide mere?

Vinderen af Statsskolens skrivecup 2018 er Anne Frost (1d) med en remediering af Kingos Keed af verden og kier ad himmelen.