Alment gymnasium og HF

Frokostuniversitet

Frokostuniversitet giver både elever og lærere på skolen mulighed for i fællesskab at holde et fagligt foredrag for interesserede i frokostpausen.

OM FROKOSTUNIVERSITET

Frokostuniversitet er et koncept, hvor elever og lærere kan holde et fagligt foredrag for interesserede elever og lærere i frokostpausen.

Tanken bag konceptet er, at de elever, der holder foredragene, får mulighed for at øve sig på at formidle deres viden mundtligt, og samtidig får tilhørerne chancen for at blive klogere på en masse spændende emner hen over madpakken.

Elevernes foredrag tager ofte udgangspunkt i deres SRP (3g studieretningsprojekt), men kan også bare være baseret på en særlig interesse.

Og som man kan se på programmet nedenfor, kommer foredragene virkelig vidt omkring.

Konceptet har kørt i nogle år. Af og til holder lærer og elev foredraget i fællesskab.

P-piller til mænd

Kristine Due Hammershøy 3u
Ons d. 29. jan. 2020 – Frokostpausen

Placebosøvn

Maria Bech Gaarde 3c
Ons d. 5. feb. 2020 – Frokostpausen

Indskolingselevers brug af sønderjysk

Liv Richelsen Juul 3c
Ons d. 19. feb. 2020 – Frokostpausen

Genforeningen

Lars Damkjær
Man d. 24. feb. 2020 – Frokostpausen

Fairtraderejsen til Kenya

Marie M. Maschoreck 3k, Nana F. Danjo-Klit 3u, Jakob Wrang 3c, Josefine g. Madsen 3y
Ons. d. 26. feb. 2020 – Frokostpausen

Det romerkse byliv

Jeppe Snerling 3f
Tirs. d. 17. mar. 2020 – Frokostpausen

Principles of design

Freja Oldrup 2q
Tors. d. 19. mar. 2020 – Frokostpausen
S-10

Frokostuniversitet er en aktiv del af skolens talentpleje program.
Vil du vide mere?

Mette Doyle