Cambridge English Advanced (CAE)

Er du interesseret i at blive bedre til engelsk og få en internationalt anerkendt eksamen i engelsk, så tilbyder Sønderborg Statsskole Cambridge English Advanced certifikatet.

ENGLISH AS A GLOBAL LANGUAGE

Hvis du som elev, uanset årgang, er interesserede i at blive endnu bedre til engelsk og få en internationalt anerkendt eksamen i engelsk, så tilbyder Sønderborg Statsskole som noget ekstra den forberedende undervisning til Cambridge English Advanced certifikatet.

Selve eksamen afholdes af Studieskolen og betales af eleverne selv, men vi tilbyder den undervisning, som forbereder dig, som elev, på selve prøven.

Cambridge-certifikatet er et af verdens mest kendte og respekterede beviser på sproglige færdigheder og giver adgang til engelsksprogede uddannelser på skoler og universiteter i en lang række lande.

Alle universiteter i England accepterer Cambridge English certifikatet som bevis for engelsk sprogfærdighed.

Den forberedende undervisningen ligger ud over den daglige undervisning i gymnasieuddannelsen.

cambridge-400X400

Et Cambridge English Advanced certifikat viser, at du på engelsk kan:

følge et akademisk kursus på universitetsniveau

kommunikere effektivt på et professionelt og forretningsmæssigt sprog

deltage i møder og seminarer

udtrykke dig flydende

Vil du vide mere?