Cambridge Advanced English (CAE)

Er du interesseret i at blive bedre til engelsk og få en internationalt anerkendt eksamen i engelsk?

ENGLISH AS A GLOBAL LANGUAGE

Hvis du som elev, uanset årgang, er interesseret i at blive endnu bedre til engelsk og få en internationalt anerkendt eksamen i engelsk, så tilbyder Sønderborg Statsskole den undervisning, der forbereder dig til at tage Cambridge Advanced English certifikatet.

Cambridge-certifikatet er et af verdens mest kendte og respekterede beviser på sproglige færdigheder. Det giver adgang til engelsksprogede uddannelser på skoler og universiteter i en lang række lande.

Alle universiteter i Storbritannien accepterer Cambridge English certifikatet som bevis for engelsk sprogfærdighed.

Eksamen afholdes af Studieskolen. Du skal selv betale for at gå til eksamen.

Statsskolen tilbyder den undervisning, som forbereder dig, som elev, på selve prøven.

Den undervisning ligger ud over den daglige undervisning i gymnasieuddannelsen.

TILMELDING

Her kan du tilmelde dig online til Cambridge Advanced English (CAE) kurset. På kurset får du undervisning i engelsk, der forbereder dig til en eksamen i CAE.

Tilmeldingsfristen til CAE for skoleåret 2019/20 er d. 17. september 2019

Et Cambridge Advanced English certifikat viser, at du på engelsk kan:

• følge et akademisk kursus på universitetsniveau,
  • kommunikere effektivt på et professionelt og forretningsmæssigt sprog,
  • deltage i møder og seminarer og
  • udtrykke dig flydende.
Vil du vide mere?