Cambridge Advanced English (CAE)

Er du interesseret i at blive bedre til engelsk og få en internationalt anerkendt eksamen i engelsk, så tilbyder Sønderborg Statsskole Cambridge Advanced English certifikatet.

ENGLISH AS A GLOBAL LANGUAGE

Hvis du som elev, uanset årgang, er interesserede i at blive endnu bedre til engelsk og få en internationalt anerkendt eksamen i engelsk, så tilbyder Sønderborg Statsskole som noget ekstra den forberedende undervisning til Cambridge Advanced English certifikatet.
Cambridge-certifikatet er et af verdens mest kendte og respekterede beviser på sproglige færdigheder og giver adgang til engelsksprogede uddannelser på skoler og universiteter i en lang række lande.
Alle universiteter i England accepterer Cambridge English certifikatet som bevis for engelsk sprogfærdighed.

Selve eksamen afholdes af Studieskolen og betales af eleverne selv, men vi tilbyder den undervisning, som forbereder dig, som elev, på selve prøven.

Den forberedende undervisningen ligger ud over den daglige undervisning i gymnasieuddannelsen.

TILMELDING

Her kan du tilmelde dig online til Cambridge Advanced English (CAE) kurset. På kurset får du undervisning i eneglsk der forbereder dig til en eksamen i CAE.

Tilmeldingsfristen til CAE for skoleåret 2018/19 er d. 21. september 2018

Tilmelding er aflsuttet for indeværende skoleår.

Et Cambridge Advanced English certifikat viser, at du på engelsk kan:

følge et akademisk kursus på universitetsniveau

kommunikere effektivt på et professionelt og forretningsmæssigt sprog

deltage i møder og seminarer

udtrykke dig flydende

Vil du vide mere?