Åbent hus

timer
min
sek

Vil du besøge skolen? Eller måske tale med en studievejleder?

Bliv en del af vores fællesskab

Vi glæder os til at se dig og give dig et indtryk af hvem vi er, vores STX- og Hf-uddannelser og det unikke sociale liv på skolen. Et liv, som du kan blive en del af!

Mød vores elever, lærere, studievejledere, læsevejledere, og tutorer, og få svar på alle de spørgsmål, som du kunne have om f.eks. studieretninger, fagpakker, studiestøttetilbud, talentprogrammer, fritidstilbud, eliteidrætstilbud…

Hf

Du har mulighed for at møde og snakke med Hf-elever og lærere. Du kan også høre om hverdagen på Hf og de fagpakker, som du kan vælge.
Hf

STX

Du kommer til at møde elever og lærere og høre mere om Statsskolens studieretninger og om hvad det vil sige at være elev på Statsskolen.
STX

Studievejledning

Skolens studievejledere deltager i løbet af aftenen, blandt andet ved kaffebordene. Her er der mulighed for at stille spørgsmål.

Eleven i fokus

Du kan møde skolens læse- og matematikvejledere og høre mere om, hvordan vi hjælper elever igennem vores uddannelser.

Praktiske informationer

Parkering

Der er en parkeringsplads ved Statsskolen. Det er også gratis at parkere på Ringriderpladsen, men vær opmærksom på reglerne!

Kongevej 37
6400 Sønderborg