Åbent hus

Mød elever og lærere, se skolen og hør mere om STX- og HF-uddannelserne.

Torsdag d. 16. januar 2020, kl. 19.00 – 21.00

VELKOMMEN

Vi begynder kl. 19.00. Kom gerne i god tid. Det kan være svært at få parkeringspladser. Vi anbefaler, at benytte Ringriderpladsen.

Rektor, Ole Kamp Hansen, byder velkommen kl. 19 og fortæller kort om STX og HF og hverdagen på skolen.

Efter velkomsten bliver forældrene inviteret til at høre mere om STX-studieretninger og/eller HF-uddannelsen. Det er studievejlederne, der informerer.

Samtidigt viser skolens nuværende elever de kommende elever rundt. 

I klasselokalerne står elever og lærere klar til at svare på spørgsmål om blandt andet STX-studieretninger og fagpakker på HF-uddannelsen.

Til slut får forældrene også tilbud om en rundvisning.

HF-uddannelsen

HF-uddannelsen

Du har mulighed for at møde og snakke med HF-elever og lærere. Du kan også høre om hverdagen på HF og de fagpakker, som du kan vælge.
Læs mere
Stx-uddannelsen

Stx-uddannelsen

Du har mulighed for at høre mere om de studieretninger, som Statsskolen udbyder. Du kommer til at møde elever og lærere og høre om hvad det vil sige at være elev på Statsskolen.
Læs mere
Naturvidenskab

Naturvidenskab

I vores laboratorie kan du opleve vores elever, der udfører forskellige forsøg. Spørg dem om det at læse naturvidenskab på skolen.
Læs mere
Studievejledere

Studievejledere

Skolens studievejledere deltager i løbet af aftenen, blandt andet ved kaffebordene. Her er der mulighed for at stille spørgsmål.
Læs mere
Læsevejledere

Læsevejledere

Du kan møde skolens læsevejledere og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe elever igennem uddannelserne, hvis der er brug for det.
Læs mere
Matematikvejleder

Matematikvejleder

Du kan møde skolens matematikvejleder og høre mere om, hvordan vejlederen kan hjælpe i løbet af uddannelserne, hvis der er brug for det.
Læs mere
Hent en kort beskrivelse af vores uddannelser
Download

Sønderborg Statsskole
Kongevej 37
6400 Sønderborg

7442 3427

200px-Parking_icon

PARKERING

Der er en parkeringsplads ved Statsskolen. Det er også gratis at parkere på Ringriderpladsen, men vær opmærksom på reglerne! 

Scroll to Top