Overvejer du, eller dine børn at gå på gymnasium, eller HF efter sommerferien? Har du lyst til at opleve et gymnasium, eller HF indefra? Møde elever og snakke med lærere? Se stedet? Statsskolen slår dørene op d. 18/1-18 kl. 19:00, hvor alle er velkomne. ‘Åbent hus’ handler både om STX og HF.

Allerførst
Aftenen begynder kl. 19.00, hvor rektor byder velkommen i skolens festsal.

Det for forældre
Derefter bliver forældre inviteret til at få et oplæg af skolens studievejledere om blandt andet studieretninger og krav til optagelse. Der vil også være mulighed for at stille spørgsmål, snakke med andre forældre og lærere over en kop kaffe. Til slut vil de, der har lyst, få en rundvisning på skolen.

Det for kommende elever
Overvejer du at gå på Statsskolen efter sommerferien, enten på STX, eller HF, så vil elever, der går på skolen nu, invitere dig til at gå en tur rundt på skolen, så du selv kan se den. Der vil være masser af muligheder for at snakke med eleverne og stille spørgsmål om alt muligt mellem himmel og jord.

Til slut
Arrangementet slutter kl. 21.00

Det praktiske

Tilmelding er ikke nødvendig. Kom gerne i god tid. Der er som regel altid mange mennesker. Skolen har en mindre parkeringsplads, men vi henviser også til Ringriderpladsen.

Vil du vide mere?
Statsskolen har en Facebook-side, hvor vi fortæller om hverdagen på Statsskolen. Du er meget velkommen til at kigge med og like den. Linket er her:
Sønderborg Statsskoles officielle Facebook-side.