Det er 1g’ernes og 1hf’ernes første skoledag onsdag d. 9. august, hvor vi alle mødes i festsalen kl. 9.00- efter lidt underholdning vil I blive taget med til jeres klasseværelser, hvor I også vil blive præsenteret for nogle af jeres lærere, og I vil lære jeres kontaktelever lidt bedre at kende. I vil desuden få informationer om, hvordan de første par uger kommer til at forløbe. Til sidst danser vi ude på græsplænen, og vi er færdige kl. ca. 11.30. I skal ikke have andet med den dag end jer selv og jeres gode humør.

2g,3g og 2hf elever starter d. 10. august og skal blot følge deres skema i Lectio.

Er du ny elev på Statsskolen og har brug for hjælp er du altid velkommen på kontoret.

Kontoret åbner igen d. 3. august kl. 8:00.

SU til skolestart?
Har du brug for hjælp og vejledning inden d. 3.august kan du sende en mail til li@statsskolen.dk.

Vi ønsker alle en god sommerferie.