RUTE  / INFO  / STAFETHOLD

Statsskolens Stafethold

Hvert år udtages et stafet løbehold bestående af 3 drenge, og 3 piger.

Stafetholdet løber mod de andre ungdomsuddannelser i Sønderborg, Alssundgymnasiet, Det Blå Gymnasium, EUC Syd og VUC Syd.

Hele skolen er med til at heppe på holdet. De er skolens hurtigste, og de er ikke til at fange.

“…you can’t stop what you can’t catch….”

Info om stafetløbet 2017

Stafetløbet foregår omkring AGS på Grundtvigs Alle fredag d. 22/9-2017.

Selve løbet starter kl. 12:30.

For dem der ikke ved, hvor AGS ligger, så er det en ca. 10 min gåtur fra Statsskolen (se kortet).

Medmindre der er aftalt andet med ens lærer, må alle elever lovligt deltage i begivenheden. Man skal dog først møde til 3. modul, hvor der føres fraværsregistrering. Herefter må man tage ned til stafetløbet.

På samme måde som Romatchen afholdes på Statsskolens fødselsdag, så afholdes Stafetløbet på AGS’ fødselsdag. I kan derfor forvente at møde festklædte AGS-elever som en del af deres festdag.

Løberuten

Hver løber løber en strækning på 1km. Drengene er først og pigerne til sidst.

Løbet starter på Grundtvigs Alle og følger en rute rundt om Alssund gymnasiet.

Skiftezonen for løberne er på parkeringspladsen foran AGS.

Vejrgudernes dom

3-9 døgnsudsigt

2-døgnsudsigt

Hvem vi er.

Brug hovedtelefoner med filmen. Det giver en bedre effekt.

Day of the races

Stafetholdet 2017 (Billedet)

Adam Berhane Teklay 2x, Enayatullah Abdol 3c, Martin Miang Jensen 3y, Sasha Thaves Andersen 2f, Lukas Hansen 2y,  Anne Kathrine Podlech 3k, Eva Matilda ELbæk Lindstroem 2c,  Carina Statager Andersen 2d (ej tilstede)

Kommentar fra tribunen.