Velkommen til Sønderborg Statsskoles hjemmeside!

Sønderborg Statsskole satser på at skabe et udfordrende fagligt miljø på gymnasie- og HF-uddannelserne, som vi tilbyder.

Vi satser meget på at have et godt studiemiljø. Vi lægger vægt på, at du som elev / kursist har medansvar, såvel som mulighed for at få indflydelse på at sikre og videreudvikle vores studiemiljø.

Vi satser også på at skabe et miljø, hvor udfoldelsesmuligheder, trivsel og kreativitet er i højsædet.

Den største del af tiden på skolen går med undervisning.

Skolens liv

Der er dog også andre aktiviteter i forbindelse med skolens liv, som bl.a studierejser og ekskursioner, foredrag og frokostuniversitet, frivillige aktiviteter i idræt, teater, kor og musical, fester og fredagscafé.

Kig dig omkring på hjemmesiden og få et indtryk af skolen, uddannelserne og hvad der sker. Du er meget velkommen til at komme forbi og besøge os for at opleve stedet i virkeligheden. Send os en mail, eller ring!

Venlig hilsen,
Ole Kamp Hansen